آغاز ثبت نام بیست و دومین دوره فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور سرپرست دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی گفت: ثبت نام بیست و دومین دوره آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور از ۱۰ اسفندماه سال جاری آغاز و تا ۲۰ اسفندماه ادامه خواهد داشت. سرپرست دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی خبر داد:

آغاز ثبت نام بیست و دومین دوره فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور

ذبیح الله اوحدی افزود: متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور می توانند در مهلت مقرر با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

اوحدی زمان برگزاری آزمون این دوره را ۲۴ تیرماه و اعلام نتایج آزمون را در نیمه اول شهریورماه سال ۱۴۰۱ عنوان کرد.

سرپرست دانشگاه پیام نور استان در ادامه توضیح داد: داوطلبان پذیرفته شده در دوره های فراگیر دانشگاه پیام نور، از ترم دوم وارد دانشگاه می شوند و دروس دوره دانشپذیری آنها که در آزمون فراگیر مورد سنجش قرار می گیرد، پس از قبولی با نمره بالای ۱۲ به عنوان ترم اول محسوب می شود.

اوحدی یادآور شد: این دانشجویان از تمامی تسهیلات و مزایای دانشگاه مانند دیگر دانشجویان برخوردار خواهند شد.

وی تصریح کرد: مدرک دوره های فراگیر کارشناسی ارشد، طول دوره تحصیل، تعداد واحدها و همچنین میزان برخورداری دانشجویان از تسهیلات وام و دیگر خدمات دانشگاه هیچ تفاوتی با دیگر دانشجویان نخواهد داشت و به صورت یکسان است.

اوحدی به رشته های فعال مقطع کارشناسی ارشد در استان اشاره کرد و افزود: درحال حاضر ۲۱ رشته محل کارشناسی ارشد شامل :
 مرکز بیرجند : مدیریت دولتی گرایش های توسعه منابع انسانی،مدیریت رفتار سازمانی،روانشناسی تربیتی، شیمی ،ریاضی،علوم زمین ۳ گرایش ، برنامه ریزی آمایش سرزمین،تاریخ گرایش تشیع،جغرافیا و برنامه ریزی روستایی(آموزشی پژوهشی و الکترونیکی) و ژئومورفولوژی
 مرکز فردوس: روانشناسی عمومی و جغرافیا و برنامه ریزی شهری (آموزشی پژوهشی و الکترونیکی)
 مرکز قاین : علوم قرآن و حدیث ،زبان و ادبیات فارسی،زبان شناسی همگانی(آموزشی پژوهشی و الکترونیکی)
 مرکز طبس: شیمی گرایش شیمی تجزیه
درمقطع کارشناسی ارشد در ۴ مرکز سطح استان فعال است و در این دوره دانشجو خواهد پذیرفت و درصورتی که دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد نه تنها در سطح استان، بلکه در هر نقطه ای از کشور قبول شود، از شرایط مطلوبی از جمله انتخاب محل آزمون در شهر محل سکونت برخوردار می شود.
ذبیح الله اوحدی از دیگر مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی به شهریه حداقلی در بین دانشگاهها،پرداخت وام شهریه به مبلغ ۲۶ میلیون ریال برای هر نیمسال به مدت ۴ ترم با پرداخت ۱/۴ درصد کارمزد  و پرداخت اقساط پس از دانش آموختگی،پرداخت شهریه دانشجویان تحت حمایت نهادهای مربوطه،امکان معادلسازی دروس گذرانده شده،معافیت سربازی دانشجویان مشمول،اختیاری بودن حضور در کلاس های نظری و فرصت ویژه ادامه تحصیل دانش آموختگان،معلمان،کارکنان ادارات و دیگر مشاغل خصوصی و دولتی اشاره کرد.
سرپرست دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی در پایان تأکید هیچ تفاوتی بین پذیرفته شدگان فراگیر با آزمون سراسری وجود ندارد و مدرک دانش آموختگی یکسان از دانشگاه پیام نور بدون تفاوت در نوع ورود صادرو مورد تایید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری خواهد بود.