ثبت نام بدون آزمون مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور ثبت نام بدون آزمون مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور، از 5 مردادماه آغاز می‌شود.
آغاز ثبت نام بدون آزمون کارشناسی دانشگاه پیام نور
ثبت نام بدون آزمون مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور، از 5 مردادماه آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور ؛ دانشگاه دولتی پیام نور از طریق پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي آزمون سراسري برای مهر ماه سال 1399 در مقطع کارشناسی دانشجو می پذیرد.

دانشگاه پیام نور در مقطع کارشناسی از طریق پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي آزمون سراسري برای مهر ماه سال 1399 در سطح کشور و در رشته های مختلف دانشجو می پذیرد.

ثبت نام و انتخاب رشته براي گزينش در رشته هاي تحصيلي که پذیرش در آنها صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) منحصراً به صورت اينترنتي از روز یکشنبه مورخ 99/05/05 آغاز خواهد شد و در روز یکشنبه مورخ 99/06/02پایان می پذیرد.

لذا کلیه داوطلبان و متقاضيان می توانند با مطالعه ضوابط و شرايط مندرج در دفترچه راهنماي مربوط نسبت به ثبت نام و تكميل فرم انتخاب رشته (حداكثر 100 كدرشته)  به روش اينترنتي، اقدام نمايند.

نسخه جدید دفترچه از تاریخ99/05/01بر روی سایت سازمان سنجش و آموزش کشور به نشانی  www.sanjesh.org قرار می‌گیرد.

لازمه به ذکر است دفترچه های قبلی منتشره غیر قابل استفاده بوده و از درجه اعتبار ساقط می‌باشد.

تكاليف، مدارک لازم و مراحل ثبت نام اینترنتی:

داوطلب متقاضي شركت در پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي بايد يكايك اقدامات زير را به موقع و در مهلت مقرر انجام دهد:

1-دريافت دفترچه راهنماي ثبت نام مطالعه آن.

2- پرداخت هزینه مربوط به ثبت نام و انتخاب رشته از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش و آموزش کشور به نشانیwww.sanjesh.org  با کارتهای بانکی عضو شتاب.

3- تهيه فايل عكس اسكن شده داوطلب بر اساس توضيحات مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام. 4- ثبت نام و انتخاب رشته از طریق سایت اینترنتی سازمان در زمان مقرر (در مردادماه)

تذكرات لازم:

1. اخذ ديپلم نظام آموزشي جديد 3-3-6حداكثر تا تاريخ 99/06/31، دارا بودن مدرك پيش دانشگاهي و يا اخذ مدرك پيش دانشگاهي حداكثر تا تاريخ 99/06/31 و يا دارا بودن ديپلم نظام قديم و يا مدرك كارداني (فوق ديپلم) دانشگاهها و موسسات آموزش عالي و كارداني پيوسته آموزشكده هاي فني و حرفه اي براي كليه داوطلبان الزامي است.
  2. دارندگان ديپلم فني و حرفه اي و كاردانش نظام قديم هنرستان كه فاقد مدرك پيش دانشگاهي و يا مدرك كارداني مي باشند حق ثبت نام و شركت در اين مرحله را ندارند و در صورت ثبت نام و انتخاب رشته بعنوان متخلف شناخته شده و برابر ضوابط با آنان برخورد خواهد شد.
  3. نظر به اينكه گزينش دانشجو در اين مرحله بر اساس سوابق تحصيل (معدل ديپلم) ، صورت خواهد گرفت؛ لذا كليه متقاضيان (ديپلم هاي نظام آموزشي 3-3-6، نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي، نظام قديم چهارساله دبيرستان و همچنين ديپلم هاي فني و حرفه اي و كاردانش نظام قديم هنرستان كه داراي مدرك پيش دانشگاهي و يا كارداني مي باشند) بايستي معدل كل و يا معدل كتبي خود را (طبق توضیحات مندرج در دفترچه راهنما) بصورت صحيح در تقاضانامه ثبت نام اينترنتي درج نمايند. داوطلبان توجه داشته باشند در صورت مغايرت معدل كل و يا معدل كتبي واقعي با معدل كل و يا معدل كتبي اعلام شده در تقاضانامه ثبت نامي، از ثبت نام پذيرفته شدگان ممانعت بعمل آمده و قبولي آنها لغو مي گردد.

تبصره 1: داوطلبان نظام آموزشي جديد 3-3-6 كه هنوز موفق به دريافت مدرك ديپلم نشده اند، مي بايست پس از دريافت مدرك ديپلم و مشخص شدن معدل كتبي خود حداكثر تا تاريخ 99/06/31 با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش كشور نسبت به ثبت نام در پذيرش دوره مذكور یا ویرایش اطلاعات ثبت نامی اقدام نمايند.

تبصره2:   داوطلبان ديپلم فني و حرفه اي و يا كاردانش نظام آموزشي جديد 3-3-6 و ديپلمه هاي فني و حرفه اي و كاردانش نظام قديم هنرستان كه داراي مدرك پيش دانشگاهي و يا كارداني مي باشند و فاقد معدل كتبي ديپلم هستند، بايستي معدل كل ديپلم متوسطه خود را عيناً در بند 16 تقاضانامه اينترنتي ثبت نام درج نمايند.

نکته مهم: داوطلبان مجاز هستند بدون توجه به نوع مدرك ديپلم يا پيش دانشگاهي از كليه گروههاي تحصيلي رشته هاي مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام و پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (گروه هاي تحصيلي علوم رياضي و فني، علوم تجربي، علوم انساني، هنر و زبان هاي خارجي) نسبت به انتخاب كدرشته هاي مورد علاقه خود در يك فرم انتخاب رشته اقدام و آن ها را بر اساس علاقه در اولويت هاي مورد نظر در تقاضانامه مذكور درج نمايند. بديهي است نحوه گزينش آنان با توجه به نوع مدرك ديپلم و همچنين رشته انتخابي بر اساس توضیحات مندرج در دفترچه راهنما صورت خواهد پذيرفت.

چنانچه قصد ادامه تحصیل در رشته های بدون کنکور دانشگاه پیام نور را دارید، لازم است از شرایط ثبت نام در رشته‌های بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی و معدل کتبی دیپلم) این دانشگاه آگاهی کامل داشته باشید.

آرشیو اطلاعیه ها